Ebony

Ff een update: het gaat allemaal héél voorspoedig met Ebony! Een beetje vreemde nacht gehad maar nu is ze weer helemaal in orde. Sterker nog: ze heeft haar werk als opzichter/hoofdcontroleuse bij Ebonoss & Co sinds vanmorgen weer voor 100% hervat! Ze is er gelukkig weer helemaal bij......volgens mij heeft ze eigenlijk géén pijn gehad en is ze alleen maar straalbezopen/high geweest en van die 3 gaatjes in d'r buik heeft ze helemaal geen weet.

Vanmorgen heeft ze na de wandeling (aan de riem) en waarbij ze flink gepoept en geplast heeft, bij terugkomst met graagte ontbeten en gedronken. Vannacht heeft ze me wel een paar keer heel voorzichtig wakker gemaakt door met haar poot mij aan te tikken en ze heeft af en toe een beetje gehijgd maar verder eigenlijk goed doorgeslapen. Ze heeft beter geslapen dan ik want ik was van al die toestanden flink over de rooie en best wel misselijk, watje, ik weet het....

Toch blijft het een clowntje, dronken of niet, never a dull moment, ik zie in mijn halfslaap een vage donkere schim die soepel over mij heen springt en zich heerlijk in mijn knieholten schurkt, schrik me rot en denk: Oooow de hechtingen..........! Nou zijn het ook maar 3 hele kleine ieniemienie gaatjes maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik nog niet had durven kijken en dacht dat het hele grote wonden waren, dus niet! Ik had niet het hart om haar van de bank te sturen, en heb d'r maar lekker laten slapen, was eigenlijk wel heel gesellie zo lekker tegen elkaar aan gekropen! Kortom, de ingreep was een succes en dan bedoel ik met name de nasleep, dus geen pijn en bijna geen litteken. Ik kan het iedereen aan bevelen, dokter Wezelenburg en zijn vrouw krijgen van mij een dikke 10+!! Voor mij nooit geen gewone sterilisatie meer, dit is echt een heel fijne methode!

Groetjes van een stoere (met 3 extra gaatjes) Ebony. Dit is een post in een topic over de schijnzwangerscap van Ebony die ik op www.bouvierforum.nl heb geplaatst. Met Ebony gaat het werkelijk meer dan prima, ze barst van hernieuwde energie!!

Groetjes Heleen (Ebonoss = onze nickname op het bouvierforum) en Ebony. In liefdevolle herinnering Silvana Demsey van de Akkelei *20-09-2005*